Kulturnatt del 2

Dagen började inte allt för lovande för Kulturnatten här i Eslöv; två strömavbrott släckte större delarna av stan under eftermiddagen. De varade som tur var inte så länge, så när det var dags att dra igång aktiviteterna kl 18 tycks allt ha fungerat. Vi på antikvariatet hade inte några problem inne på vår gård i alla fall. Kvällen var ljum och vädret fint. Många gick först in på Muséet för att titta på den nya utställningen ‘Från beta till bit’ om sockernäringen vid bruket i Örtofta, som hade vernissage, för att sedan titta in till oss.

Vi hade satt upp ett bord med både lite böcker och kaffe och kakor, och hade fått hjälp att rigga upp lite belysning (tack Rolle!).  Allteftersom det blev mörkare blev det riktigt mysigt på gården när folk kom och pratade och tog sig en kopp.

Så, trots en lite olycksbådande inledning fick vi en riktigt trevlig Kulturnatt 2013.