Det rockar mot jul

Det drar ihop sig, så sakteliga, och även om julen inte kommer att bli som den brukar vara för många av oss, finns det all anledning att köpa lite julklappar. Och själv kan man väl inte få för många, även om man får köpa dem själv?

Anders har plockat hit lite mer hårdrock, men även en del klassiskt och annat smått och gott.

Vi har nu avslutat vårt jubileumsår, men som vanligt fyller vi löpande på bland de flesta genrer. Vi har en del barnböcker i mycket fint skick, deckare och historia, samt en hel del skönlitteratur på engelska. Det har också kommit in lite serieböcker, främst samlingsvolymer från DC och Marvel.

Sedan vi gick ut med att det går att boka ett privat besök i butiken på måndagar, har många utnyttjat erbjudandet. Det blev så pass uppmärksammat att Skånska Dagbladet hade en liten artikel om det och Radio P4 Malmöhus gjorde ett litet besök.