Tomtetider och öppettider

Nu stänger vi butiken några dagar, men har öppet igen på tisdag och onsdag nästa vecka. Det är visserligen några dagar kvar på året, men vi vill gärna tacka alla som kommit och handlat, eller bara för en pratstund under det här mycket speciella året. Vi har försökt hantera pandemin så gott det går, och tycker det har fungerat ganska bra, inte minst tack vara alla er som visat hänsyn mot varandra.

Vi har ju i några veckor låtit de som vill, boka en tid på måndagar, då vi normalt har stängt, för att kunna gå runt i butiken ensamma utan att riskera trängsel och smitta. Det har varit uppskattat, så vi kommer att fortsätta med det under januari. Vi har ibland svårt att nå ut till alla som skulle kunna vara intresserade, så om ni har möjlighet att tipsa dem som kan vara det, vore vi tacksamma.