Förlagsnya böcker och vanlig Friday

Vi hoppar över Black Friday för egen del, november är mörkt nog utan extra hjälp.

För något år sedan började vi testa lite med att inte bara ha antikvariska böcker och tog in lite förlagsnya barnböcker. Det har slagit ganska väl ut, så sedan ett par månader tillbaka har vi även börjat erbjuda en del nya böcker för vuxna.

Det har kommit ut en ny fin utgåva av Muminböckerna, vi har några ex av Marklunds, Backmans och Lagercrantz nya alster. Dessutom har vi en del Pettson & Findus och flera titlar i serien om Max.

Som vanligt kommer det in nya vinylskivor i stort sett varje vecka, alltid i mycket fint skick och inte sällan i lite ovanligare pressningar. Vi har dessutom utökat utrymmet för skivorna på ovanvåningen, så det får plats några backar till att ha dem i. Just nu är det över 1600 LP.