Kulturnatt och rea fredag kväll

Namnet är kanske lite missvisande, men Lions, kommunen och andra har bullat upp med ett varierat program för alla kulturintresserade under stora delen av dagen och in sent på kvällen. Mycket av det som händer sker på Medborgarhuset och Stora Torg, men många håller öppet extra eller har någon form av arrangemang.

Själva håller vi öppet några timmar extra på kvällen, men under hela dagen har vi 25% rea på nästan allt i butiken, det ena undantaget är förlagsnya böcker.

Eftersom det ska vara jazz på medborgarhuset på kvällen, tänkte vi haka på och slå ett improviserat slag för vad vi själva har. Den lilla sektionen med jazzböcker har vuxit stadigt det senaste året, även om mycket blir sålt snabbt. Bland skivorna, som mest är pop och rock, finns ändå en hel del för jazz- och bluesälskaren.

Annons