Gott Nytt År!

2022 är nästan över, något jag tror många av oss är tacksamma för, men för oss här på antikvariatet har det varit ett bra år. Effekten av pandemin har hållit i sig, och många tycks välja en bok eller en LP framför andra aktiviteter, kanske för att man upptäckt, eller återupptäckt, ett intresse man haft tidigare och att det är ett relativt billigt nöje i pressade tider.

Av en del kommentarer i butiken verkar skivspelare ha varit vanliga under granen (detta gäller även undertecknad), så vi hoppas naturligtvis att ännu fler hittar hit till våra skivor. Som vanligt fyller Anders på med nya ungefär en gång i veckan.

Verksamheten måste naturligtvis gå runt, och det gör den, men nästan lika viktigt är den sociala aspekten. Vi som jobbar här trivs tillsammans, men det är kontakten med kunderna (och en och annan författare!), de intressanta och trevliga samtalen, de små kommentarerna eller skämten som gör den här platsen speciell. Även den fina gården som sådan är vi tacksamma för, samt våra vänner på andra sidan på museet. Så vi vill tacka er alla för det här året, både gamla och nya kunder, tillfälliga besökare och bekanta, för att ni ger oss något trevligt och positivt att se fram emot på dagarna. Något att ta med sig in i det nya året.

Idag fredag, är sista dagen vi har öppet 2022, så på nyårsafton är det stängt. Nästa vecka infaller Trettondagen på fredagen, så då har vi också stängt, men på lördagen 7/1 är det öppet som vanligt.

Annons