Nya skivor och en signering

Visste ni att Madonna har samplat ABBA?

På plattan Confessions on a Dance Floor från 2005 finns låten Hungup där Madonna använt ABBA-låten Gimme, Gimme, Gimme. Vi har en promoversion av maxisingeln med två versioner av Hungup, ett kul och lite ovanligare fynd. Vi har även ett ex av ABBAS Ring Ring, från tiden innan de ens kallade sig ABBA. Den får sällskap av flera andra av deras skivor, ett par Elvis, Supertramp mm. Den här gången har vi fyllt på med lite mer än på senare tid.

Vad gäller böcker har vi fått in en hel del militaria och historia, en del science-fiction, men det fylls som alltid på med nytt på de flesta hyllorna. Vi säljer ju mest begagnat, men några författare, främst lokala, men också inom barnlitteratur, försöker vi även ha lite nytryckt av, t ex Sven Nordqvist.

Författaren Tanja Jibrandt, som är både lokal och barnboksförfattare har skrivit en bok för barn och vuxna om Stålmormors äventyr. Lördagen den 29:e april kommer hon in till oss här i butiken och signerar boken under några timmar. Vi kommer med mer detaljer om några veckor, men vill ni ha ett signerat ex av boken så passa på då.

Annons