Högtflygande plan

Den första juli är det Flygfältets familjedag här i Eslöv, med massor av trevliga arrangemang för alla åldrar. Kolla länken ovanför för att se deras dagordning. Nu kan ni antingen söka inspiration i förväg med några böcker eller läsa vidare efteråt, eftersom det landat en rejäl uppsättning böcker om just flyg här i antikvariatet. Samlingen spänner över det mesta med koppling till ämnet, både civilt och militärt, från historia och teknik om speciella flygplanstyper till fakta om olika flygplatser, memoarer och biografier, samt en del spänningsromaner.

Samlingen är stor, så mängden flygböcker gör att vi inte har en chans att ta hand om allt på en gång, varken tids- eller platsmässigt, så ni kan förvänta er att det dyker upp nytt på hyllorna i någorlunda jämn takt under en tid framöver. Ju fler vi säljer, desto fler kan vi få fram!

Men vi sitter naturligtvis inte bara och jobbar med flygböcker, utan det kommer upp allt från barnböcker, deckare och vanlig skönlitteratur också på hyllorna, det ska helst finnas något nytt för alla. Det gäller även skivorna, ungefär en gång i veckan fylls det som vanligt på med lite nytt. Vi har som vanligt öppet hela sommaren och turas om att ta ledigt, rean på romantik och pocket fortsätter och vi fyller på borden ute på gården med nytt hela tiden.