SOMMAR – SEMESTER – TID ATT LÄSA

Så är den då här, sommaren. Bo har gått på semester, så nu gäller det att jobba för två. Det har gått förr, så det går nog i år igen. Sen är det ju Bo som får jobba medan jag vilar.

Vi har fyllt våra hyllor (och lite till) med böcker. Hela våren har vi fått in nytt, och det hamnar så fort vi hinner på lämplig hylla. Det finns böcker för de flesta intresseområden, och för avkoppling och spänning. Vi har gott om serietidningar kvar, även om vi numera köper in sparsamt. Och så har vi vår vinylavdelning som varje vecka fylls på med LP och singelskivor för samlare. Alla är i granskat och utvalt toppskick. Just nu finns cirka 2000 skivor i våra backar.

Vi har öppet hela sommaren; tisdagar-fredagar 12-18 och lördagar 10-14. Men, midsommarafton har vi stängt. Vill du fynda är adressen Östergatan 5 i Eslöv. Vi ser fram mot ett besök.

Lars

VÄLKOMMEN!