Signering av ”Hurvamorden” på skyltsöndagen

Boken om Hurvamorden har sålt över våra förväntningar, så vi har redan fått ta in fler ett par gånger. Nu har vi så pass många på lager att vi tror det skall räcka över julhelgen, men ni får väldigt gärna visa att vi räknade helt fel. Det går att ta hem fler.

I samband med att vi håller öppet från 12:00 på skyltsöndagen, som är den 27/11 i år, kommer de två författarna att vara här mellan 14:00 och 16:00 för att signera boken. En perfekt julklapp till dig själv eller någon annan.

Vi har också en del ex av Snickaren från Löberöd om Fredrik Jensen, även det en populär bok med lokal anknytning.

Tyvärr måste vi ett tag till tacka nej om man vill lämna in böcker hos oss, pg a platsbrist, förhoppningsvis ska det bli lite lättare att både ta emot och köpa in en bit in på det nya året. Under hösten har det gått bra med mindre partier, men främst nu under julhelgen kan vi inte emot något alls. Ring eller mejla oss gärna om du har något du tror vi kan vara intresserade av, så kan vi lämna besked om och när vi kan ta oss an det.

Annons